Weten hoe het is om te basketballen? Altijd al eens willen hockeyen? Of zin om te judoën? Op 9 maart is er weer de Sport- Roefeldag in Zutphen. Kinderen van de basisschool kunnen dan kennismaken met allerlei verschillende sporten bij diverse sportclubs en verenigingen in Zutphen. Van het Muzehof Circus tot dansen bij Dans- en Theaterschool Mars Bentum of Dansschool Vieberink. In de studio spreekt Wilco de Jong met buurtsportcoach Mel Ver (Melina Verheij) en een aantal jonge sporters over hun sport en de roefeldag.

De Sport-Roefeldag is voor iedereen in groepen 5, 6 en 7.  De aanmelding is ondertussen gesloten, toch nog aanmelden? Stuur dan een bericht naar de redactie.

De Sport-roefeldag in Zutphen komt er weer aan!

Weten hoe het is om te basketballen? Altijd al eens willen hockeyen? Of zin om te judoën? Op 9 maart is er weer de Sport- Roefeldag in Zutphen. Kinderen van de basisschool kunnen dan kennismaken met allerlei verschillende sporten bij diverse sportclubs en verenigingen in Zutphen. Van het Muzehof Circus tot dansen bij Dans- en Theaterschool Mars Bentum of Dansschool Vieberink. In de studio spreekt Wilco de Jong met buurtsportcoach Mel Ver (Melina Verheij) en een aantal jonge sporters over hun sport en de roefeldag. De Sport-Roefeldag is voor iedereen in groepen 5, 6 en 7. De aanmelding is ondertussen gesloten, toch nog aanmelden? Stuur een bericht naar de redactie.

Posted by B-FM on Wednesday, February 27, 2019