Pergolesi’s Stabat Mater: De tranen van Maria, een reeks concerten ter gelegenheid van internationale vrouwendag op 8 maart & het 100 jarig kiesrecht voor vrouwen in Nederland. Aangevuld met Sefardische en Arabische Liederen zorgt samen voor een speciale uitvoering van pergolesi’s stabat mater rond de internationale vrouwendag. In de studio praat Wilco de Jong met Johannette Zomer – Soprano , zij zal als sopraan te horen zijn op het festival.

Op 09-03-2019 is Johannette met Pergolesi’s Stabat Mater: De tranen van Maria te horen in de Buitensociëteit van de Hanzehof.

Kaarten zijn te krijgen via de Hanzehof of via onderstaande link: https://www.hanzehof.nl/…/Johannette_Zomer_en_vrienden/De_T…

@De Tranen van Maria, een reeks concerten ter gelegenheid van internationale vrouwendag op 8 maart & het 100 jarig kiesrecht voor vrouwen in Nederland.

Pergolesi's Stabat Mater: De tranen van Maria, een reeks concerten ter gelegenheid van internationale vrouwendag op 8 maart & het 100 jarig kiesrecht voor vrouwen in Nederland. Aangevuld met Sefardische en Arabische Liederen zorgt samen voor een speciale uitvoering van pergolesi's stabat mater rond de internationale vrouwendag. In de studio praat Wilco de Jong met Johannette Zomer - Soprano , zij zal als sopraan te horen zijn op het festival. Op 09-03-2019 is Johannette met Pergolesi's Stabat Mater: De tranen van Maria te horen in de Buitensociëteit van de Hanzehof. Kaarten zijn te krijgen via de Hanzehof of via onderstaande link: https://www.hanzehof.nl/agenda/5968/Johannette_Zomer_en_vrienden/De_Tranen_van_Maria_Stabat_Mater?utm_source=klassiekemuziek.nl&utm_medium=web&utm_campaign=Eventpage%20klassiekemuziek.nl Zie hieronder een ander stuk van Johannette: https://www.youtube.com/watch?v=ustVYSxLmgQ

Posted by B-FM on Wednesday, February 27, 2019

Hieronder een mooi fragment van Johannette Zomer: